Skrivspindeln

Varmluftsballongen

Posted on: oktober 28, 2011

Varmluftsballongen flög in i ett moln. På andra sidan var landskapet helt förändrat. Mannen som flög ballongen hette Markus. När luftballongen kom igenom molnet då så fick han sig en överraskning! Så långt ögat kunde se så var det fullt med fotbollsplaner. Där nere sprang alla möjliga olika pojkar från hela världen. Med olika färgs spelskjortor. Det var säkert över hundra fotbollsplaner nere på marken. Markus bestämde sig för att landa på en parkering som så ganska övergiven ut.

När han hade landat så börjar han gå omkring på planerna och titta på alla matcher som spelas där. Han tycker själv väldigt mycket om fotboll. Han hade spelat fotboll för as Roma, Barcelona, Real Madrid, Fulham och Genoa. Så hans spelkarriär var ganska imponerande. Men han hade alltid mest tyckt om Grankulla Ifk.
Markus hade ganska tur för just Grankulla Ifk spelade nu mot Real Madrids ungdoms akademi. Och det var final. Själva turneringen hette ”Fifa cup”. Real Madrid ledde med två noll. Men efter en halv timme så gjorde Felkovic 2-1 efter ett snyggt lång skott rakt upp i krysset. Efter ytterligare tio minuter så gjorde Tom-Tom 2-2. Då jublade hela publiken.  Nu var det 90 minuter spelat och de spelade övertid. Och just före domaren skall blåsa av så blir det straff och Älgen-Weak skjuter. Och det blir MÅL!!!!!!  Grankulla Ifk vinner Fifa cup. Spelarna fick medaljer och kaptenen fick lyfta den enorma pokalen. Nu började Markus åka hemåt till sin familj. För de hade middag.

 

Skriven av pseudonymen Neuer

Annonser
Etiketter:
skrivspindeln
Grankulla stadsbiblioteks samlarkortspel

Nyckelord

Annonser