Skrivspindeln

Luftballongen Mias äventyr

Posted on: november 1, 2011

Oj! Vad är det där för något bakom molnen undrar luftballongen som hette Mia. Mia tar en titt närmare. Wow! säger hon.
Det är en hel ny värld som var grön och det fanns massa med växter med olika färger och det fanns små hus där, men Mia visste inte vad det var för hon bodde i luftballongsvärlden, Mia var helt tyst en stund men efter en liten tid så for hon närmare. Det var något slags rörande sak men hon visste inte var det var. Mia for ännu närmare. Men hon tänker om hon ska landa. Mia tänker landa, men sen när hon landat så springer människorna till Mia och skriker något underligt som hon inte fattar. De ser ganska glada men alla fall så är det ganska konstigt att de springer runt henne.
Efter en stund stannar de och ger fina och färggranna kläder till henne. Människorna var smala och långa de hade långt hår och deras barn var rädda och försiktiga.
Det var underbart där. Fina växter och buskar. Det var som att komma till fantasi världen som ingen kan komma till utan de där konstiga människorna.
Men nu ska Mia hem igen. Nu startar hon sakta mot luftballongsvärlden. Sen så berättade Mia om sina äventyr för luftballongs barnen.

Skriven av Saga

Annonser
Etiketter:
skrivspindeln
Grankulla stadsbiblioteks samlarkortspel

Nyckelord

Annonser